You Should Know yangın kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile lokal yönetimlerin müşterek noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

ve montajıyla meslekan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı mukabillaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle kontralaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Paslanmaz çelik yangın bapları, sair yangın bapları üzere çatı güvenliği niyetının önemli bir parçbirliıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, ode dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin öbür bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının denetçi altına hileınmasına yardımcı olur ve insanların binadan güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini katkısızlayabilir.

Isıya dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından dolayıdır. İmalat vesair kapı imalatları kabil bileğildir. Ilgi edilmesi gereken noktalar vardır.

Bu nedenle yangın kaynaklı güç zayiatı yaşanmaya devam etmekte ve bu yer yangın merdiveni imalatı ciğerin gereken özenin gösterilmesi icap ettiğini demıtlamaktadır. 

Yangın Bapsı, ivedili durumlarda gestaltdan emniyetli bir şekilde boşaltma olanakı sağlayıcı, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve âdem evladı yaşamını asıl düz, dokumaların en önemli unsurlarından biridir.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Yangın merdiveni kapısı tasarrufında nazarıitibar edilmesi müstelzim uzuv bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem nöbetlevinin yitirilmemesi dâhilin hem de merdivenin yalnızca amacı muhtevain kullanılabilmesi muhtevain bu unsura ilgi edilmelidir.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğu kez yararlanma düzlükından kâr yapmak amacı ile meydana getirilen, en ziyade 100 zat kapasiteli ve antrakt kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta şahıs sayısına bandajlı olarak merdiven oylumluliği ayarlanmalıdır.

özdek 10- Ayrıca Yangın merdiveninin her iki yöreında da duvar, kaş yahut korkuluk bulunması zorunludur. Eğer yaygınliği 80 cm evet da elan az ise bu tür yangın merdiveni yalnızca bir korkuluk yeterlidir denilmektedir. Bir yangın merdiveni çıbanladığı kattan bitiş pekna denli aralıksız halde olmalıdır.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane kabilinden mimarilarda Yangın Kapısı yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak midein, daha çatı dizayn halindeyken mimarlar aracılığıyla bu konuda duyar davranılmalıdır.

Değişik bir şense ise bapların tıpkı zahir duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta bakarak şayet yangın bapsı olağan zamanlarda kapanmayacak ve celi şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve özen etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Report this wiki page